ads

شکایت شاگردان از کمبود کتاب در مکتب ها

شماری از شاگردان و خانواده ها با شکایت ازکمبود کتاب در مکتب‌ها می‌گویند که در سال تعلیمی گذشته، بیشتر کتاب هارا از بازار خریداری کرده اند.  آنان می‌گویندکه به دلیل مشکلات اقتصادی، کتاب های فرزندان شان را از بازار خریداری کرده نمی توانند و از وزارت معارف می‌خواهند که در سال جدید تعلیمی، کمبود کتاب را رفع کرده و برای دانش آموزان کتاب فراهم سازد.از سوی دیگر، شماری از معلمین در مکاتب دولتی می‌گویندکه  توزیع کتاب به شاگردان وداشتن کتاب، نیاز مبرم در بخش آموزش پنداشته می‌شود.

شکریه سعادت محمدی
30 دلو 1403
شکایت شاگردان از کمبود کتاب در مکتب ها

شماری از شاگردان و خانواده ها با شکایت ازکمبود کتاب در مکتب‌ها می‌گویند که در سال تعلیمی گذشته، بیشتر کتاب هارا از بازار خریداری کرده اند.

آنان می‌گویندکه به دلیل مشکلات اقتصادی، کتاب های فرزندان شان را از بازار خریداری کرده نمی توانند و از وزارت معارف می‌خواهند که در سال جدید تعلیمی، کمبود کتاب را رفع کرده و برای دانش آموزان کتاب فراهم سازد.

عیدمحمد دانش آموز صنف دوازدهم در یکی از مکاتب شهر کابل در این مورد  می‌گوید:” ما در مکتب مشکلات زیادی داریم،  یکی از این مشکلات کمبود کتاب می باشد، کتابخانه مکتب ما کتاب درسی خیلی کم دارد، زماینکه ما می خواهیم کتاب بگیریم تحویلدار کتابخانه، تنها سه ویا چهار کتاب به ما می دهد و برای ما گفته می شود که بقیه کتاب هارا از بیرون خریداری کنید. من سه سال است که کتاب های خود را از پول شخصی پدرم خریداری می کنم.”

خاطره دختر خانمی است که خواهران و برادرش در مکتب درس می‌خوانند و با کمبود کتاب مواجه هستند او دراین مورد می‌گوید:” یک برادر و دو خواهرم دانش آموز مکتب هستند، از طرف مکتب برای شان گفته شده بود که ماه حوت برای گرفتن کتاب بیایند، زمانیکه من همرای خواهران و برادرم برای گرفتن کتاب رفتیم به شاگردان سه یا چهار کتاب دادند و گفتند، بقیه کتاب هارا ماه حمل برای تان می دهیم وقتی ماه حمل رفتم گفتند که کتاب هنوز نه آمده و شما با همین کتاب ها یک چاره کنید  و ما مجبور شدیم که کتاب هارا خریداری کنیم.”

از سوی دیگر، شماری از معلمین در مکاتب دولتی می‌گویندکه  توزیع کتاب به شاگردان وداشتن کتاب، نیاز مبرم در بخش آموزش پنداشته می‌شود.

فریبا صباح، یکتن از  معلمین  در این مورد چنین می گوید:” اگردانش آموزان کتاب داشته باشد زمینه یادگیری بهتر برای شان فراهم می‌شود. در مکتبی که مه تدریس می کنم بعضی کتاب ها فرسوده شده و قابل استفاده نیست و کتاب ها کمبود است، اگر کتاب ها برای شاگردان  چاپ نو و رنگه باشد آموزش بهتر صورت می گیرد.”

دراین مورد خواستیم نظر مسئولان وزارت معارف را نیز داشته باشیم، اما با تماس های مکرر موفق به دریافت پاسخ نشدیم.

این در حالی است که در کنار کمبود کتاب درمکاتب، دانش آموزان با مشکلات دیگری مانند، نبود آب آشامیدنی و نبود صنف های درسی در مکاتب روبرو هستند.

کلیدگروپ را در تویتر و فیس بوک دنبال کنید
طراحی و توسعه توسط تکشارک - Copyright © 2025

Copyright 2024 © TKG: A public media project of DHSA