ads

افزایش تلاش‌ها برای برقراری آتش‌بس در غزه

پس از آتش‌بس میان اسراییل و حزب‌الله لبنان، تلاش‌ها برای برقراری آتش‌بس در غزه و آزادی اسیران، افزایش یافته است.
در آخرین مورد استیون ویتکاف، نماینده‌ی خاص دونالد ترمپ، رییس جمهور امریکا برای خاورمیانه، با رهبران کشورهای قطر و اسراییل دیدار و در مورد برقراری آتش‌بس در غزه گفت‌وگو کرده است.

ندا داریوش
15 قوس 1403
افزایش تلاش‌ها برای برقراری آتش‌بس در غزه

در همین حال محمد بن عبدالرحمن بن جاسم آل ثانی، صدر اعظم قطر، در مصاحبه‌ با شبکه‌ی اسکای نویز گفت که دونالد ترمپ، می‌خواهد پیش از مراسم تحلیفش در ماه جنوری، توافقی روی برقراری آتش‌بس در غزه و آزادی اسیران به دست آید.

صدر اعظم قطر گفت:” دونالد ترمپ به دنبال دستیابی به آتش‌بس در نوار غزه قبل از ورود به قصر سفید است، ما با مشاوران ترمپ در این زمینه هماهنگ بوده و امیدواریم که این اوضاع پیش از بیستم جنوری پایان یابد.”

از سویی هم انتونی بلینکن، وزیر امور خارجه‌ی امریکا، می‌گوید که حکومت جوبایدن نیز تلاش می‌کند تا پیش از انتقال قدرت، آتش‌بس در غزه برقرار شود.

بلینکن افزود:” ما در زمان باقی‌مانده هر کاری که بتوانیم انجام خواهیم داد تا اسیران را بازگردانیم و آتش‌‌بس برقرار کنیم، اظهارات ریس‌جمهور منتخب این موضوع را تقویت می‌کند.”

این حالی‌ست که دونالد ترمپ، در جریان کمپاین‌های انتخاباتی خود گفته بود که جنگ غزه را متوقف می‌سازد.

بر اساس آمارهای وزارت صحت فلسطین، از ماه اکتوبر سال گذشته به اینسو، 44 هزار و 532 فلسطینی در حمله‌های اسراییل بر غزه شهید و بیش از 105 هزار تن دیگر زخمی شده‌اند.

کلیدگروپ را در تویتر و فیس بوک دنبال کنید
طراحی و توسعه توسط تکشارک - Copyright © 2025

Copyright 2024 © TKG: A public media project of DHSA