دهم نومبر روز جهانی علم درخدمت صلح و توسعه است؛ تاکید بر اهمیت علوم در توسعه کشورها و کاهش شگاف میان علم و جامعه از اهداف بزرگداشت از این روز بوده و امسال با شعار”چرا علم مهم است؟ ذهنهای درگیر و آیندهی پربار” در سراسر جهان بزرگداشت میشود.
این روز در حالی فرامی رسد که شماری از دختران بازمانده از مکتب خواهان بازگشایی دروازه های مکتبها به روی دختران بالاتر از صنف ششم هستند.
رویا ابراهیمی که متعلم صف یازدهم مکتب میباشد از امارت اسلامی میخواهد که هرچه زودتر دروازه های مکتبها را به روی دختران بالاتر از صنف ششم بازکند:
“از امارت اسلامی میخواهم که دروازه های مکاتب را برروی دختران باز کند.”
ملکه محمدی، یکی از دیگراز دخترانی است که آرزو دارد داکتر شود، او دراین مورد چنین میگوید:”وقتی من شنیدم که درهای مکاتب برروی دختران تا امر ثانی بسته شده است، واقعا ناامید شدم.”
ازسوی دیگر، شماری از فعالان زن از دولت میخواهند که دروازه های مکتب ها را به روی دختران بالاتر از صنف ششم باز کند.
فاطمه نعیمی یکتن از فعالان زن دراین مورد میگوید:” دقیقا ما در آینده شاهد این خواهیم بود که از روند توسعه یک جامعه خوبتر و بهتر محروم بمانیم. “
گفتنیست که روز جهانی علم در سال 1999 توسط سازمان فرهنگی، علمی و آموزشی سازمان ملل متحد(یونسکو) و شورای بینالمللی علوم در سال 2001 به عنوان روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه به رسمیت شاخته شدو از آن زمان تاکنون همه ساله از آن تجلیل می شود.
کلیدگروپ را در تویتر و فیس بوک دنبال کنید