ads

زنان خواهان مراکز زنانه برای مطالعه کتاب

شماری از زنان خواهان ایجاد مراکز زنانه برای مطالعه کتاب می‌باشند تا بتوانند با آرامش و اطمینان بیشتر به مطالعه بپردازند. در همین حال شماری از کتاب فروشان می‌گویند که روزانه تعداد زیادی از زنان به کتاب‌خانه‌ها مراجعه می‌کنند، اما مراکز ویژه زنانه وجود ندارد تا آنان کتاب مطالعه کنند.

فرشته حمیدی
22 اسد 1403
زنان خواهان مراکز زنانه برای مطالعه کتاب

تعدادی از زنان پایتخت نشین خواستار ایجاد مراکز مخصوص مطالعه برای زنان در نقاط مختلف شهر کابل می‌باشند تا بتوانند به راحتی و با آرامش کتاب‌های مورد نظر شان را مطالعه کنند.

آن‌ها می‌گویندکه برای رشد پیشرفت در زندگی به مطالعه کتاب نیاز دارند و این نیاز آنان باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد.

شیبا سعیدی، یکی از باشندگان کابل می‌گوید:”پیشنهاد من برای زنانی که کتاب نمی‌خوانند، این است که کتاب‌هایی را جستجو کنند که ذهن‌های شان را انکشاف داده و سطح آگاهی آنان را بلند می‌برد. چون آینده‌ و تربیه نسل آینده در دست زن‌ها است.”

آرزو رحیمی، یک تن دیگر  از باشندگان کابل می‌گوید که به مطالعه و کتاب‌خوانی علاقه‌ زیاد دارد و ماهانه حدود سه کتاب را مطالعه می‌کند.

“کتاب خواندن یک نوع سفر به افکار و دانش نویسنده است که فهم و درک خواننده را بالا می‌برد.

کسانی که مطالعه نمی‌کنند، باید مطالعه کنند تا فهم و درک شان بیشتر شود.”

در همین حال برخی از کتابفروشان نیز از مراجعه فراوان زنان به کتاب‌خانه‌ها و کتابفروشی‌ها سخن گفته و  می‌گویند که روزانه از 10 تا 15 زن و دختر از کتاب‌های آنان دیدن می‌کنند و کتاب می‌خرند.

سید حمید حسینی، یکی از کتاب‌فروشان در شهر کابل می‌گوید که خانم‌ها کتاب‌های مختلف از قبیل کتاب‌های روان‌شناسی، رمان، انگیزشی، تربیت فرزندان، مسائل خانوادگی و غیره را می‌خرند و مطالعه می‌کنند.

“خانم با سواد، درس خوانده و اهل کتاب خواندن، فرزندان باسواد و با دانش تربیت خواهد کرد و این است تضمین فردای بهتر.”

با این حال مسئولان در کتاب‌خانه‌ عامه می‌گویند که زنان می‌توانند همیشه به کتاب‌خانه عامه مراجعه کنند و با آرامش تمام کتاب‌های مورد نظر شان را مطالعه کنند.

عتیق‌الله زازی یکی از مسئولان این کتاب‌خانه می‌گوید:”فعلا بیست تالار داریم که هشت باب آن در مرکز می‌باشد و 12 باب آن در نواحی و چهار  ولسوالی‌ کابل فعال است. زن‌ها می‌توانند از این ناحیه‌ها برای مطالعه و تحقیق شان استفاده کنند.”

گفتنی است که چندی قبل قاری ولی‌گل جواد، رییس امور کلتوری و فرهنگی شاروالی کابل از ایجاد کتاب‌خانه در پارک‌های شهر کابل سخن گفته بود که به‌گفتۀ او، خانم‌ها نیز می‌توانند از این کتاب‌خانه‌ها استفاده کنند. اینکه این کتاب‌خانه‌ها تاچه زمانی ایجاد و به‌روی مراجعین گشوده خواهد شد معلوم نیست.

کلیدگروپ را در تویتر و فیس بوک دنبال کنید
طراحی و توسعه توسط تکشارک - Copyright © 2024

Copyright 2024 © TKG: A public media project of DHSA