ads

نگرانی یک نهاد بین المللی از وضع تحریم ها بر افغانستان

یک نهاد بین المللی به نامMercy Corps)  (در گزارش تازه خود، تحریم های وضع شده بر افغانستان را بسیار شدید خوانده و  گفته است که تحریم‌ها تاثیرات منفی  بر اقتصاد مردم  این کشور  بجا گذاشته است.با این حال، مسئولان در وزارت اقتصاد این گزارش را تایید کرده و می‌گویند که جامعه جهانی باید هرچه زودتر تحریم های وضع شده را از افغانستان بردارد.

کلید
20 اسد 1403
نگرانی یک نهاد بین المللی از وضع تحریم ها بر افغانستان

به تازگی یک نهاد بین المللی به نام(Mercy Corps) در گزارشی، تحریم های وضع شده بر افغانستان را بسیار شدید خوانده  و گفته است که این تحریم  ها تاثیرات منفی  بر اقتصاد مردم  این کشور بجا گذاشته است.

در گزارش منتشر شده همچنان آمده است که در حال حاضر نیمی از جمعیت افغانستان به کمک های بشر دوستانه فوری نیاز دارند و بیش از یک سوم جمعیت این کشور با نا ناامنی غذایی مواجه است.

با این حال مسئولان در وزارت اقتصاد با تایید این گزارش می‌گویند که ادامه تحریم های اقتصادی و بانکی، تاثیرات منفی بر  اقتصاد کشور  و خانواده ها داشته است

عبدالرحمن حبیب ،سخنگوی این وزارت در این مورد می‌گوید:” جامعه جهانی به چشم خود مشاهده می‌کند که این تحریم ها چقدر اثرات منفی بر زندگی افغان ها بجا گذاشته است اما با آن هم، امارت اسلامی تلاش کرده است تا با تطبیق یک تعداد پروژه های بزرگ وضعیت را تاحدی بهبود بخشد.”

از سوی دیگر ، خان جان الکوزی، معاون اتاق تجارت وسرمایه گذاری افغانستان و یکتن از تاجران ملی نیز از تاثیرات منفی تحریم های اقتصادی بر روند سرمایه گذاری ها در افغانستان سخن می‌زند.

” سیستم بانکی بامشکلات زیادی مواجه است و  این وضعیت باعث دو چند شدن مصارف برای یک تاجر و سرمایه گذار در انتقال اموال اش می‌شود . باید این تحریم ها  هرچه زوتر برطرف شود.”

با این حال مسئولان در وزارت صنعت و تجارت نیز خواهان رفع  تحریم های وضع شده بر افغانستان اند .

آخندزاده عبدالسلام جواد سخنگوی این وزارت در مورد می‌گوید:” اگر این تحریم ها بر افغانستان نباشد، ما می‌توانیم روابط تجارتی خود را با تمام کشور ها گسترش دهیم و از این طریق در صادارات و واردات ما نیز  افزایش خواهد آمد.”

گفتنی است ، نهاد موسوم به( Mercy Corps) در بخشی از گزارش اش گفته است که جامعه جهانی باید اثرات منفی این سیاست ها را بر مردم افغانستان دوباره ارزیابی کند زیرا به گفته این نهاد محدودیت های اقتصادی و سیاسی  بر افغانستان، باعث کاهش کمک های بین المللی  و عدم علاقمندی به سرمایه گذاری‌ها شده است.

این درحالی است که پیش از  این، نهاد همانگ کننده کمک های بشردوستانه سازمان ملل متحد (اوچا) درافغانستان  نیز از کمبود بودجه به هدف ارایه کمک های بشری برای افغان های آسیب پذیر ابراز نگرانی کرده بود.

کلیدگروپ را در تویتر و فیس بوک دنبال کنید
طراحی و توسعه توسط تکشارک - Copyright © 2024

Copyright 2024 © TKG: A public media project of DHSA