ads

تقدیر از اشتراک کنندگان ممتاز امتحان کانکور

وزرات معارف طی یک مراسم از  فارغان مکتب‌ها و مدارس دینی که نمرات ممتاز را در امتحان کانکور اخذ کرده‌اند، قدردانی کرد. سرپرست وزارت معارف در این مراسم با تاکید بر اهمیت آموزش  گفت که علوم دینی و علوم معاصر نیاز مهم جامعه اسلامی است.

ماه‌جبین صیام
7 اسد 1403
تقدیر از اشتراک کنندگان ممتاز امتحان کانکور
@

 وزارت معارف در یک مراسم روز (هفتم اسد) از بیست اشتراک کننده امتحان کانکور که نمرات ممتاز اخذ کرده‌اند، قدر دانی کرد. در این مراسم برای ده شاگرد ممتاز مکتب‌ها و ده شاگرد ممتاز مدارس دینی، جوایز و تقدیرنامه‌ها توزیع گردید.

مولوی حبیب‌الله آغا صاحب، سرپرست وزارت معارف ضمن قدردانی از این جوانان، با تاکید بر اهمیت آموزش گفت که جامعه اسلامی نیازمند علوم دینی و علوم عصری می‌باشد.

“انسان در زندگی نیازمند دو چیز است، اول علوم دینی که مقصد جامعه اسلامی است و دوم علوم معاصر که در حال حاضر فراگرفتن آن فرض کفایی است.”

در این مراسم مولوی نور الحق انور، رییس اداره امور گفت که لازم است برای جوانان با استعداد و آموزش دیده زمینه‌های کاری و پیشرفت فراهم شود.

او افزود که درحال حاضر افغانستان نسبت به دیگر جوامع عقب مانده و نیاز به ظرفیت سازی دارد.

“حکومت‌های قبلی از این مسئله غافل بوند که کشور ما عقب مانده است. حال امارت اسلامی این  نیازمندی را حس کرده و در زمینه آموزش  پیشرفت‌هایی هم صورت گرفته است.”

دراین مراسم مولوی صبغت‌الله وسیل، معین اداری و منابع بشری وزارت معارف گفت که  در شبکه‌های اجتماعی پست‌های دست به‌دست می‌شود که گویا مکتب‌های خصوصی نسبت به مکتب‌های دولتی پیشرفت کرده، اینکه تاچه حدی واقعیت دارد، وزارت معارف دستور داده که یک تحقیق در این رابطه صورت بگیرد.

وی اما نقش موبایل و انترنت را در بخش آموزش جوانان منفی خواند:”در شرایط فعلی موبایل و انترنت وقت دانش‌آموزان را هدر می‌دهد. لازم است که برای آن‌ها محدویت‌هایی وضع شود.”

گفتنی است که در این مراسم اتل خان رحیم زوی  اول نمره کانکور 1403  ضمن سپاس‌گذاری از معلمان و خانواده خود، گفت برابر شدن نصاب تعلیمی با معیارهای جهانی شد.

در این نشست برای بیست تن از اشتراک کنندگان ممتاز امتحان کانکور لوایح‌تقدیر و جوایزی چون ساعت، لپ‌تاب و برای کسانی که از اول تا ششم نمره شده‌اند، بایسکل اهدا شد.

اشتراک کنندگان کانکور درحالی تقدیر می‌شوند که از حدود سه سال به این طرف دروازه‌های نهادهای آموزشی به‌روی دختران مسدود است.

کلیدگروپ را در تویتر و فیس بوک دنبال کنید
طراحی و توسعه توسط تکشارک - Copyright © 2024

Copyright 2024 © TKG: A public media project of DHSA