ads

حملات زمینی اسرائیل بر غزه و تشدید بحران در منطقه

در ادامه درگیری‌ها بین اسرائیل و گروه حماس، اردوی اسرائیل جمعه شب توسط تانک‌ها و طیاره‌ها بر مواضع شمال غربی نوار غزه حمله ور شد. در عین حال گروه حماس اعلام کرده است که به گونۀ کامل آماده مقابله در برابر حملات اسرائیل است. از سوی دیگر امریکا خواهان بازنگری حملات گسترده اسرائیل بر نوار غزه شده و اعلام کرده که حمله زمینی ممکن است باعث تلفات غیرنظامیان شده تنش‌ها را بیشتر در منطقه تشدید کند.

هاجر جعفری
6 عقرب 1402
حملات زمینی اسرائیل بر غزه و تشدید بحران در منطقه

در حالی که جنگ میان اسرائیل و گروه حماس به بیست و یکمین روزش می‌رسد، اسرائیل شامگاه جمعه علاوه بر حملات هوایی، حملات وسیع و شدید زمینی را نیز توسط تانک‌ها در مناطق شمال غربی نوار غزه آغاز کرد.

دانیل هگاری، سخنگوی اردوی  اسرائیل جمعه شب اعلام کرد که نیروهای هوایی و زمینی اسرائیل در حال افزایش عملیات در نوار غزه هستند.

وی در یک نشست خبری گفت:”در ساعات گذشته حملات بر غزه را تشدید کردیم، نیروی هوایی در حال انجام حملات گسترده بر تونل‌ها و سایر زیرساخت‌ها استند.”

در عین حال عزت الرشق، از رهبران گروه حماس در بیانیه‌ای گفته است که این گروه با تمام قدرت آماده مقابله در برابر حملات اسرائیل است.

در بیانیه آمده است که حملات اسرائیل بر غیرنظامیان و  منازل مسکونی، باعث ضعف قدرت این گروه نه، بلکه باعث ورشکستگی اسرائیل خواهد شد.

از سویی هم روزنامه واشنگتن پست گزارش داده که جو بایدن، رییس جمهور امریکا از اسرائیل خواسته که در رابطه به تهاجم زمینی گسترده بر نوار غزه، طرح‌های خود را بازنگری کرده و به‌جای آن به عملیات هدفمند بر مواضع حماس روآورد.

به‌گفتۀ مقامات امریکایی، دولت بایدن نگران است که حمله زمینی ممکن است باعث تلفات غیرنظامیان فلسطینی و اردوی اسرائیل شده و تنش را در منطقه بیشتر تشدید کند.

در همین حال، سابرینا سینگ، سخنگوی وزارت دفاع امریکا هرگونه همکاری با نیروی‌های اسرائیل در حملات زمینی بر غزه را رد کرده است.

او گفته است که “ما بخشی از عملیات زمینی اسرائیل نخواهیم بود.”

همزمان با آغاز عملیات محدود زمینی اردوی اسرائیل برغزه، از جمعه شب تاکنون بیش از ۱۰۰ غیرنظامی کشته شده‌اند.

بر اساس گزارش‌ها، از آغاز حملات اسرائیل بر غزه، تاکنون بیش از هفت هزار و ۱۰۰ فلسطینی کشته و ۱۸ هزار تن دیگر زخمی شده‌اند.

همچنان سخنگوی نهاد دفاع مدنی غزه اعلام کرده است که تعداد فلسطینی‌هایی که زیر آوار ناشی از حملات هوایی اسرائیل مانده‌اند، به بیش از هزار و ۶۰۰ تن می‌رسد.

گفتنی است که علاوه‌بر حملات گسترده اسرائیل بر غزه، اکنون دامنه جنگ در مناطقی از سوریه و عراق نیز گسترش یافته و گروه مقاومت عراق حملات خود علیه پایگاه‌های امریکای در سوریه و عراق را تشدید کرده است.

این گروه پایگاه امریکا در التنف سوریه را هدف حملات هوایی قرار داده و همچنین منابع از حملات راکتی بر نیروهای امریکایی در منطقه “خراب الجیر” در سوریه نیز خبر داده‌اند.

کلیدگروپ را در تویتر و فیس بوک دنبال کنید
طراحی و توسعه توسط تکشارک - Copyright © 2025

Copyright 2024 © TKG: A public media project of DHSA