ads

نصب کمره‌های امنیتی در شهر مزارشریف

نیروهای امنیتی در ولایت بلخ طرحی را برای تأمین امنیت بهتر شهروندان مزارشریف روی دست گرفته اند و تصمیم دارند که در بعضی مناطق آسیب پذیر امنیتی کمره‌های امنیتی نصب نمایند

عبداللطیف سهاک
25 قوس 1401
نصب کمره‌های امنیتی در شهر مزارشریف

محمد آصف وزیری سخنگوی قوماندانی امنیه بلخ می‌گوید، این این طرح با همکاری مردم عملی و در نقاطی از شهر کمره‌های امنیتی نصب خواهد شد.

وی در این مورد گفت: از طریق کنترول منطقوی به بزرگان مناطق آسیب‌پذیر که مجرمین رفت وآمد می‌کنند، وظیفه سپردیم تا کمره های امنیتی نصب شود”.

سخنگوی قوماندانی امنیه بلخ می‌افزاید که امنیت در دوماه گذشته بهتر شده و از اثر سعی و تلاش نیروهای امنیتی، 30 میل سلاح مختلف که از سوی نظامیان سابق پنهان شده بود، در پی عملیات‌های جداگانه جمع‌آوری شده‌است.

وی گفت:”نیروهای مبارزه با تروریزم قوماندانی امنیه بلخ در دو ماه گذشته  ده تن را به اتهام اعمال تروریستی دستگیر و به تعداد 30 میل کلاشینک، یک میل پیکا و یک قبضه راکت که در منازل به شکل غیر قانون نگهداری می‌شد، کشف و ظبط نموده‌اند.”

مسوولان امنیتی در حالی از نصب کمره‌های امنیتی و جمع آوری سلاح در مزارشریف سخن می‌گویند که مردم نیز از سرقت‌های مسلحانه در این شهر شاکی اند.

نظر محمد، یکی از باشندگان مزارشریف در این مورد گفت:”در این اواخر موترهایی در شهر گردش می‌کند و از مردم سرقت می‌کنند. درخواست ما از قوماندانی امنیه این است که جلو دزدان را بگیرد.”

قربان بای، یکی دیگر از باشندهای شهر مزارشریف جمع آوری سلاح از نزد افراد غیری مسوول را اقدام نیک خوانده و موجودیت سلاح نزد این افراد را دلیل افزایش سرقت‌ها می‌داند .

وی  گفت:”با همین سلاح‌های غیری قانونی در گذشته و حال، دها کار خلاف صورت میگرفت و من منحیث یک جوان از قومندانی امنیه می‌خواهم که تمامی سلاح‌های غیری قانونی را جمع آوری کند.”

تلاش‌ها در حالی برای بهبود امنیت در بلخ افزایش یافته که چندی قبل در یک انفجاری خونین، در حدود 20 تن کشته و زخمی شدده بودند.

کلیدگروپ را در تویتر و فیس بوک دنبال کنید
طراحی و توسعه توسط تکشارک - Copyright © 2023

Copyright 2022 © TKG: A public media project of DHSA