ads

وزارت مهاجرین و عودت‌کننده‌گان: در ده ماه گذشته، 7 هزار مهاجر افغان از ایران اخراج شده‌اند

وزارت مهاجرین و عودت‌کننده‌گان نسبت به اخراج مهاجران افغان از ایران ابراز نگرانی می‌کند.

مرجان وفا
7 جوزا 1401
وزارت مهاجرین و عودت‌کننده‌گان: در ده ماه گذشته، 7 هزار مهاجر افغان از ایران اخراج شده‌اند

ارسلا خروتی، معین این وزارت امروز(شنبه، 7 جوزا) در یک نشست خبری در مقام ولایت هرات گفت که در جریان ده ماه گذشته، نزدیک به 7 صد هزار تن از مهاجر افغان از ایران به کشور برگشته اند.

آقای خروتی افزود که بیش‌تر این مهاجران به گونه اجباری از ایران اخراج شده اند.

معین وزارت مهاجرین و عودت‌کننده‌گان هم‌چنان با اشاره به آزار و اذیت مهاجران افغان در ایران، از مقام‌های ایرانی خواست که عاملان این کار را شناسایی و مجازات کنند.

وی افزود:”کسانی‌که در ایران با مهاجران افغان بدرفتاری کرده اند باید شناسایی شوند. ما از تمامی کشورها به خصوص از ایران می‌خواهیم که براساس اصول اسلامی و قوانین بین‌المللی به حقوق مهاجران احترام بگذارد”

در همین حال، شماری از مهاجرانی که تازه از ایران اخراج شده اند، از برخورد خشونت‌آمیز سربازان ایران شکایت دارند.

شریفه یکی از مهاجران برگشته از ایران در هرات به کلید گفت که بارها در این کشور مورد آزار و اذیت قرار گرفته است.

وی افزود:”با مهاجران در ایران رفتار خوبی صورت نمی‌گیرد، از حکومت افغانستان می‌خواهیم که با مقام‌های ایرانی در این باره صحبت کند تا مهاجران آزار و اذیت نشوند.”

این در حالی‌ست که در این اواخر، امارت اسلامی، سفر غیرقانونی افغان‌ها به خارج از کشور را ممنوع کرده است.

سرحد ولایت نیمروز که مسیر اصلی سفر غیرقانونی و گروهی افغان‌ها به ایران شناخته می‌شود، از سوی نیروهای سرحدی به روی سفرهای غیرقانونی و قاچاق‌بران انسان بسته شده است.

کلیدگروپ را در تویتر و فیس بوک دنبال کنید
طراحی و توسعه توسط تکشارک - Copyright © 2025

Copyright 2024 © TKG: A public media project of DHSA