ads

تخلف از نرخ‌نامه؛ شاروالی مزارشریف قصابی‌‎های متخلف را مسدود کرد

مسئولان شاروالی مزارشریف، دوکان‌های قصابی که نرخ‌نامه‌ی تعیین شده از سوی این نهاد را رعایت نکرده بودند، مسدود کرد.

جواد نبی‌زاده
18 حمل 1401
تخلف از نرخ‌نامه؛ شاروالی مزارشریف قصابی‌‎های متخلف را مسدود کرد

در همین‌حال، باشنده‌های شهر مزارشریف، از این اقدام شاروالی استقبال نموده و از این اداره می‌خواهند تا با سایر اصنافی که خلاف نرخ‌نامه، از مردم اضافه‌ستانی می‌کنند نیز برخورد قانونی کند.

علم گل یکی از باشنده‌های شهر مزارشریف به کلید می‌گوید که همه‌ساله با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، بهای تمام مواد اولیه در کشور بلند می‌رود و مردم توان پرداخت اضافه‌ستانی تاجران و دوکان‌داران را ندارند.

این باشنده شهر مزارشریف، هم‌چنان افزود:«دوکان‌های که از نرخ‌نامه سرکشی می‌کنند باید مُهر و لاک شوند. خوشبختانه شاروالی برای کنترل، اقداماتی روی دست گرفته است که ما از این اقدام آنان استقبال می‌کنیم.»

مولوی قدرت الله طارق، شاروال مزارشریف می‌گوید که این اداره در برابر بی‌اعتنایی تمام اصناف به خصوص قصابان ساکت نبوده و با متخلفین برخورد جدی ‌می‌کند.

شاروال مزارشریف هم‌چنان علاوه کرد:« من خودم تا 480 افغانی گوشت را خریداری کردم و از مسئولان کنترل خواستم تا این دوکان‌ها را مسدود سازد. خودم همواره نرخ و نوا را کنترول می کنم و مواردی را که متوجه شوم به مسئولان می‌گویم که آن دوکان‌ها را مسدود کنند.»

از سوی‌هم شماری از قصابان، این اقدام حکومت را عادلانه ندانسته و می‌افزایند که بهای مواشی به‌گونه‌ی بی‌سابقه بلند رفته است و نمی‌توانند مطابق نرخ‌نامه تعیین شده از سوی شاروالی، گوشت را به‌فروش برسانند.

عثمان یکی از این قصابان به کلید می‌گوید:«یک گوساله و یا یک گوسفند را ذبح کنند و ببینند که فی کیلو گوشت چند تمام می‌شود. برای ما ده افغانی فایده بگذارند ما قبول داریم، فعلا فی کیلو گوشت بالاتر از 400 افغانی تمام می‌شود. ما می‌خواهیم که نرخ را آزاد بگذارند.»

 این در حالی است که شاروالی مزارشریف، با ارسال نرخ‌نامه به قصابان، بهای فی کیلو گوشت گوساله را 340 افغانی و فی کیلو گوشت گوسفند را 380 افغانی تعیین نموده است؛ اما در روزهای اخیر با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، فی کیلو گوشت تا 500 افغانی نیز در قصابی‌های شهر مزارشریف به فروش رسانیده شده است.

کلیدگروپ را در تویتر و فیس بوک دنبال کنید
طراحی و توسعه توسط تکشارک - Copyright © 2025

Copyright 2024 © TKG: A public media project of DHSA