ads

اندرابی: مجرمان در شهر کابل باید بازداشت شوند

سرپرست وزارت امور داخله، ضمن هشدار رسمی به مدیران جنایی کابل به آنان دستور داده که تمام مجرمان را از مناطق مربوطه شان شناسایی و بازداشت کنند.

جمشید مجددی
21 میزان 1399
اندرابی: مجرمان در شهر کابل باید بازداشت شوند

طارق آرین؛ سخنگوی وزارت امور داخله می‌گوید، محمد مسعود اندرابی به مدیران جنایی کابل گفت، مجرمانی که مردم از طریق میثاق امنیتی به ‌پولیس معرفی کرده‌اند نیز باید بازداشت شوند.
در همین حال، رسانه‌ها گزارش می‎دهند که گروه طالبان، برای مبارزه با مجرمان در شهر کابل، اعلام آماده‌گی کرده‌است.
اما آرین، ادعای طالبان مبنی بر تامین امنیتی و مبارزه در برابر جرم را مسخره خواند.
همزمان با دستور شناسایی و بازداشت مجرمان از سوی وزارت امور داخله، یک‌شنبه شب، افراد مسلح ناشناس، یک ‌تن را در مربوطات حوزه هژدهم امنیتی شهر کابل، به‌ قتل رسانده و دو تن دیگر را زخمی ساخته‌اند.
این در حالی‌ست که اخیراً سرپرست وزارت امور داخله، به ‌نیروهای پولیس دستور داد تا بالای مجرمان، شلیک کنند.

کلیدگروپ را در تویتر و فیس بوک دنبال کنید
طراحی و توسعه توسط تکشارک - Copyright © 2021

Copyright 2020 © TKG: A public media project of DHSA