ads

زلمی خلیلزاد به قطر سفر کرد

زلمی خلیلزاد نماینده خاص وزارت امور خارجه امریکا برای صلح افغانستان، جمعه گذشته ( 14 سنبله) عازم قطر شده است.

نویسنده: جمشید مجددی
16 سنبله 1399
زلمی خلیلزاد به قطر سفر کرد
عکس از شبکه‌های اجتماعی

وزارت امور خارجه امریکا با نشر یک اعلامیه گفته که خلیلزاد، برای پیش‌‌برد تلاش‌‌های جاری این کشور برای آغاز هرچه‌زودتر مذاکرات بین‌الافغانی، به منطقه سفر کرده‌‌است.
در اعلامیه آمده که تمام طرف‌ها، اقدامات مهمی را برای برداشتن موانع از راه آغاز مذاکرات بین‌الافغانی، روی دست گرفته‌اند و رهبران افغان باید از این فرصت تاریخی، استفاده کنند.
این در حالیست که گروه طالبان، یک هیئت 21 نفری را به‌ریاست مولوی عبدالحکیم، برای اشتراک در مذاکرات بین‌الافغانی، معرفی کرده است.
ذبیح الله مجاهد؛ سخنگوی گروه طالبان در تویترش نگاشته که شیر محمد عباس استانکزی، به‌عنوان معاون این هیئت، تعیین شده است.
هرچند روند رهایی پنج‌هزار زندانی طالب و یک‌هزار اسیر نیروهای افغان، به‌پایان رسیده، اما تا کنون تاریخ دقیق برای آغاز مذاکرات بین‌الافغانی، تعیین نشده است.

کلیدگروپ را در تویتر و فیس بوک دنبال کنید
طراحی و توسعه توسط تکشارک - Copyright © 2025

Copyright 2024 © TKG: A public media project of DHSA