مقامهای پاکستانی اعلام کردند که مذاکرهکنندگان طالبان افغان بدون کدام وعدهای برای از سر گرفتن مذاکرات صلح با دولت افغانستان، سفرشان به اسلامآباد را پایان دادند.
براساس گزارشها، دو مقام استخباراتی پاکستان گفتهاند که هیات سه نفره طالبان به شمول سلاحالدین دلاور رییس دفتر طالبان در قطر، در دیدارشان از اسلامآباد تعهدی برای گفتگو با دولت افغانستان ندادند.
مذاکرهکنندگان طالبان در آغاز هفته گذشته به اسلامآباد رفتند تا گفتگوی اکتشافی را برای از سرگیری مذاکرات صلح در افغانستان و پایان دادن به جنگ ۱۶ ساله در این کشور آغاز کنند.
این مقامهای استخباراتی پاکستان میگویند که طالبان بر موضع سابق شان پا بر جا بوده و میخواهند مستقیماً با ایالات متحده امریکا مذاکره کنند، نه با دولت افغانستان.
مذاکرات اخیر طالبان با مقامهای پاکستانی چند روز پس از آن صورت میگیرد که امریکا تقریباً همه حمایتهای امنیتیاش به پاکستان را تعلیق کرده است، تا بلکه این کشور دست از حمایت تروریستان بکشد.
کلیدگروپ را در تویتر و فیس بوک دنبال کنید