ads

“یوان” واحد پول چین، جهانی می‌شود

بانک مرکزی چین، امروز شنبه با انتشار  بیانیه‌یی از تقویت “یوان” واحد پول ملی این کشور در سال جدید میلادی در راستای رسیدن به یک ارز بین‌المللی خبر داد.

نویسنده: TKG
21 جدی 1392

بانک مرکزی چین، امروز شنبه با انتشار  بیانیه‌یی از تقویت “یوان” واحد پول ملی این کشور در سال جدید میلادی در راستای رسیدن به یک ارز بین‌المللی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شینهوا، بیانیه بانک مرکزی چین می‌افزاید که در سال جاری میلادی از هیچ تلاشی برای بین‌المللی کردن این ارز دریغ نخواهد شد.

با مطرح شدن بین‌المللی کردن ارز چین ارزش آن در برابر ارزهای عمده بخصوص دالر در سال‌های اخیر افزایش چشم‌گیری داشته است.

ظاهرا دولت چین قصد دارد با رو آوردن به واردات بیش‌تر راه را برای تبادلات با ارز خود هموارتر کند.

دولت چین هدف واردات را تا یک دهه دیگر هشت هزار میلیارد دالر اعلام کرده است.

بانک مرکزی چین در بیانیه‌ی خود ارزش تبادلات فرامرزی با استفاده از یوان را در سال 2013 میلادی نزدیک به 596 میلیارد دالر عنوان کرده است.

این بیانیه می‌افزاید که از لحاظ ارزشی این تبادلات از سال 2009 میلادی به این طرف 350 برابر شده است.

ارایه خدمات مالی‌، مدیریت بر رشد اعتبارات پولی و فعال‌تر شدن در نظام مالی بین‌المللی از دیگر اهدافی است که بانک مرکزی چین برای سال 2014 میلادی تدوین کرده است.

ارزش برابری یوان در برابر دالر امریکا درآخرین روز کاری سال 2013 یک ریکارد جدیدی ثبت کرد و هر یک دالر برابر 1024/6 یوان رسید.

منابع رسمی اقتصادی چین اعلام کردند ارزش یوان طی سال 2013میلادی نزدیک به سه درصد در برابر دالر امریکا افزایش یافته است.

کارشناسان امور مالی معتقدند همزمان با افزایش روز افزون استفاده خود چین از یوان برای تجارت با دیگر کشورها، تلاش‌های پکن برای ارتقای موقعیت این ارز در بازارهای خارجی نیز در حال ثمر دادن است.

مقام‌های ارشد چین که مرحله دوم اصلاحات را در کشور خود کلید زده اند، در تلاشند “یوان” را به یکی از سه ارز مهم دنیا تبدیل کنند.

کلیدگروپ را در تویتر و فیس بوک دنبال کنید
طراحی و توسعه توسط تکشارک - Copyright © 2021

Copyright 2020 © TKG: A public media project of DHSA