ads

بیش از صد تن در طوفان فیلیپین کشته شدند

طوفان نیرومند، بخش‌های جنوب شرق و شمال فلیپین را درنوردید. مقام‌های فلیپینی گفته اند که در این طوفان که احتمال می‌رود نیرومند ترین طوفان ثبت شده  در جهان باشد، تاکنون بیش از ۱۰۰ تن جان باخته  و هزاران تن خانه های مسکونی شان را ترک کردند.

نویسنده: TKG
18 عقرب 1392

طوفان نیرومند، بخش‌های جنوب شرق و شمال فلیپین را درنوردید. مقام‌های فلیپینی گفته اند که در این طوفان که احتمال می‌رود نیرومند ترین طوفان ثبت شده  در جهان باشد، تاکنون بیش از ۱۰۰ تن جان باخته  و هزاران تن خانه های مسکونی شان را ترک کردند.

گفته شده که احتمال افزایش قربانیان وجود دارند.

این مقام ها افزوده اند، این طوفان که ۳۱۴ کیلومتر درساعت سرعت دارد، سبب قطع برق بیش از بیست شهر این کشور شده است. این طوفان دریایی که هایان نام نهاده شده است.

صدها هزار نفر از ساکنان مناطق ساحلی فلیپین به  دلیل این طوفان، مجبور به ترک خانه های شان شدند. سرعت این طوفان به حدی شدید است که زندگی مردم در مناطق ساحلی عملا فلج شده است. کارمندان سازمان‌های امداد رسانی در این مناطق مستقر شده اند و رییس جمهور فلیپین نیز به باشندگان این بخش ها دستور داده است تا خانه‌های شان را ترک کنند.

رییس اداره هواشناسی ایالت گوانگدونگ، لوشان گفته که امسال طوفان‌های گرمسیری، استان گوانگدونگ بسیار زیاد متأثر کردند. تاکنون ده طوفان به گونۀ جدی بخش‌های از ولایت گواندونگ را متاثر کرده اند که سه طوفان باعث لغزش‌های زمین نیز گردیده است.

گفتنی‌ست، صدها ساختمانی که در مسیر عبور این گردباد قرار داشتند، آسیب دیده اند و برق مناطق گُسترده در فیلیپین قطع شده است. شدت گردباد به حدی بود که حدود ۷۵۰ هزار نفر برای فرار از آن منازل خود را ترک کردند.

کلیدگروپ را در تویتر و فیس بوک دنبال کنید
طراحی و توسعه توسط تکشارک - Copyright © 2021

Copyright 2020 © TKG: A public media project of DHSA