ads

نگرانی اوباما از افول اعتبار جهانی امریکا

رییس جمهور امریکا می گوید، تعطیلی شماری از ادارات دولتی که در اثر اختلافات کانگرس در باره تصویب بودجه به میان آمده، به اعتبار امریکا در جهان صدمه وارد کرده است.

نویسنده: TKG
17 میزان 1392

رییس جمهور امریکا می گوید، تعطیلی شماری از ادارات دولتی که در اثر اختلافات کانگرس در باره تصویب بودجه به میان آمده، به اعتبار امریکا در جهان صدمه وارد کرده است.

نگرانی اوباما در شرایطی مطرح می‌گردد که هشت روز از تعطیلی برخی از اداره‌های دولتی می‌گذرد.

بارک اوباما، همزمان با بسته شدن بخشی از ادارت دولتی امريكا گفت اين كشور فرصت‌های کاری و انکشاف تجارت را در اجلاس مهم آسیا از دست داده به گفته‌ي وي، هرچند رسیدگی به این موضوع زمان زیاد را در بر نمی‌گیرد  اما اين مساله به اعتبار امريكا در جهان صدمه زده است.

به باور ریيس جمهور امريكا چنين به نظر مي‌رسد كه امريكا نمي‌تواند به طور مشترک برای حل مشکلات داخلی عمل كند.

گفتني‌ست، جمهوری‌خواهان که در ولسي جرگه امریکا اکثریت اند، برای تصویب بودجه مالی امسال حکومت خواستار تغییراتی در قانون خدمات صحی اوباما شده اند.

 

کلیدگروپ را در تویتر و فیس بوک دنبال کنید
طراحی و توسعه توسط تکشارک - Copyright © 2021

Copyright 2020 © TKG: A public media project of DHSA