ads

ماموریت سیاه

«مـامــوریـت سیـاه» فلــم جـدیــدی اسـت کـه در افغانستـان ساخته شده و مجتبی صبار در این فلم نقش مرکزی را بازی کرده است. به گفته مجتبی صبار، این فلم در فستیوال بین‎المللی مادرید برای جایزه بهترین تصویربرداری و بهترین کارگردانی  نیز نامزد شده است.  مجتبی صبار در مورد ماموریت سیاه که با هزینه حدود 30 هزار یورو در افغانستان تهیه شده است، میگوید: «این فلم با پول کم و با فداکاری زیاد اعضای تیم ساخته شده است، بسیاری از افراد دخیل در این فلم بدون حق‎الزحمه کار کرده‎اند.»

نویسنده: The Killid Group
5 جوزا 1395
ماموریت سیاه

«مـامــوریـت سیـاه» فلــم جـدیــدی اسـت کـه در افغانستـان ساخته شده و مجتبی صبار در این فلم نقش مرکزی را بازی کرده است. به گفته مجتبی صبار، این فلم در فستیوال بین‎المللی مادرید برای جایزه بهترین تصویربرداری و بهترین کارگردانی  نیز نامزد شده است.  مجتبی صبار در مورد ماموریت سیاه که با هزینه حدود 30 هزار یورو در افغانستان تهیه شده است، میگوید: «این فلم با پول کم و با فداکاری زیاد اعضای تیم ساخته شده است، بسیاری از افراد دخیل در این فلم بدون حق‎الزحمه کار کرده‎اند.» «مـامــوریـت سیـاه» فلــم جـدیــدی اسـت کـه در افغانستـان ساخته شده و مجتبی صبار در این فلم نقش مرکزی را بازی کرده است. به گفته مجتبی صبار، این فلم در فستیوال بین‎المللی مادرید برای جایزه بهترین تصویربرداری و بهترین کارگردانی  نیز نامزد شده است.  مجتبی صبار در مورد ماموریت سیاه که با هزینه حدود 30 هزار یورو در افغانستان تهیه شده است، میگوید: «این فلم با پول کم و با فداکاری زیاد اعضای تیم ساخته شده است، بسیاری از افراد دخیل در این فلم بدون حق‎الزحمه کار کرده‎اند.»
تهیه کننده این فلم اجمل محمد میباشد و تصویربرداری آن را پرویز عارفی انجام داده است. از نظر صبار، تصویربرداری فلم ماموریت سیاه به خاطری مورد توجه قرار گرفته که در این فلم  فصل خزان در کابل، فصل زمستان در پنجشیر و فصل بهار در مزار شریف تصویربرداری شده و این بهترین انتخاب در لوکیشن میباشد.
فلم 60 دقیقه‎ای ماموریت سیاه را سرور محمد محمدی نویسندگی و کارگردانی کرده است.
صبـار در مـورد بهتــرین کـارگردانـی مـیگـویــد: که کارگردان در یک فلم بسیار مهم است و باید داستان خوبی را انتخاب کند و آن را به فلم‎نامه خوب تبدیل کند. به همین شکل، کارگردان باید در انتخاب چهرههای مناسب مهارت داشته باشد.
این بازیگر میگوید با نویسندگی زیاد سروکار ندارد، اما از نظر او بهترین داستان آن است که در آن اهداف کرکترها مشخص باشد: «ما در افغانستان سوژه‎های زیادی برای داستان‎نویسی داریم. داستان‎نویس هم در کشور ما زیاد است، اما فلم‎نامه‎نویس بسیار کم است.» به گفته او، به همین دلیل است که کارگردانان، فلم‎نامهها را خود شان مینویسند.
از دیگر بازیگران ماموریت سیاه میتوان مارینا گل‎بهاری در نقش مرکزی زن و تمیم عقیل در نقش رییس، عبدالقیوم نیازی، نبیل نظری و احمد ذکی یاد کرد. داستان این فلم نقش زورمندان را در حکومت به تصویر میکشد، طوری که 4 نفر از نیروهای امنیتی ماموریت میگیرند تا یک زورمند جنایتکار را که رابطه محکم با حکومت دارد بازداشت کند. هرچند صبار از افشای داستان این فلم قبل از نشر آن امتناع میورزد اما این قدر میگوید که ماموران امنیتی در این فلم بدون این که از حکومت فرمان بگیرد، در جهت منافع ملی وارد عمل میشوند و کار را به جایی میکشانند که رییس امنیت ملی تحت فشار حکومت قرار گرفته و از وظیفه برکنار میشود.
این هنرپیشه 28 ساله میگوید که وی لیسانسه کارگردانی هنرهای زیبا از پوهنتون کابل میباشد اما همیشه در فلمها بازیگری کرده و تاکنون فلمی را کارگردانی نکرده است. او تاکنون در نقشهای مثبت بازی کرده ولی دوست دارد نقشهای منفی را هم بازی کند، هرچند او میگوید که بازی کردن نقشهای منفی آسان نیست.
صبـار بــرای بـار اول در سـریـال «سپر» که از طریق تلویزیون ملی نشر شده در نقش پولیس بازی کرده است. او میگوید: «وقتی این نقش برایم پیشنهاد شد یک هفته وقت داشتم و آن را با نظامیها گذراندم تا با کار پولیسی آشنا شدم.»
فلمهایی را که صبار در آن نقش ایفا کرده در جشنوارههای داخلی و خارجی نامزد و حایز جایزه نیز شناخته شده است. از جمله «وژمه» در جشنواره فلم سندنز جایزه بهترین فلم را از آن خـود کـرده و خود وژمه (دختر قهرمان فلم) برای این فلم از چند کشور خارجی جایزههایی اخذ کرده است.
این بازیگر افغان در فلم «وژمه» از برمک اکرم در نقش کارمند یک رستورانت ظاهر شده است که با دختر فلم همکاری دارد. اما در این فلم سناریو قبلاً در اختیار صبار قرار داده نشده است. زیرا از نظر صبار، فلم وژمه به شکل مستند تهیه شده که وی بدون خواندن سناریو کار کرده است.

کلیدگروپ را در تویتر و فیس بوک دنبال کنید
طراحی و توسعه توسط تکشارک - Copyright © 2024

Copyright 2022 © TKG: A public media project of DHSA